p

22 November 2010

TIPS : Hack Akaun Facebook. Mantap !!


Sebelum tidur, saya nak share tips untuk hack akaun FB orang lain....terima kasih kepada sumber seperti di atas, malas nak share kat FB, share kat sini pun ok kan..hehe

best main hack-hack ni..tak percaya? cuba try test~

Dah bersedia semua?. Okey jom kita pelajari kaedah-kaedahnya

Ada beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk mengetahui password teman anda: 

1. Tanya sendiri kepada teman anda apa password facebooknya, jika dia memberitahu bererti anda beruntung dan teman anda itu ‘bangang!’ 

2. Di saat teman anda ingin login di facebook, cepat intip password yang dia tulis tanpa pengetahuannya , jika kantoi – risiko anda. 

3. Pergilah ke tempat yang boleh mengajar anda untuk membaca fikiran orang lain agar anda dapat membaca fikiran orang itu di saat dia menulis password untuk login facebook. 

4. Ancam dengan menggunakan senjata ke teman anda / orang lain agar dia memberitahu passwordnya, jika dia report polis, itu tanggung jawab anda. 

5. Pergilah ke dapur anda untuk mengambiL pisau atau meminum baygon agar anda cepat mati, kata orang-orang kalau orang sudah mati, roh dia mengetahui semuanya, jadi anda boleh mengintai passwordnya dengan mudah. Lagi sekali risiko anda tanggung sendiri- jangan cari aku nak cekik dah la. 

6. Kalau semua cara di atas tidak berhasil, maka anda kurang beruntung dan loginlah di facebook anda sendiri kan senang, apakejadahnya nak login akaun facebook orang kan?


Best tak? selamat mencuba..hehe..sebenarnya, memang ada cara nak hack akaun orang lain ni, tapi kalau dalam facebook, memang banyak prosedurnya..haha..by the way, saya tak pernah buat lagi ye...
---
---
Bagus ke main hack akaun orang lain ye? Ada yang kata, mengganggu privasi orang lain, tak baik, berdosa, dan macam-macam lagi..

ada orang pula hack akaun untuk "kebaikan" .
contohnya, hack akaun orang yang dah meninggal dunia utk matikan akaun tu.....boleh ke tak?..haha..fikir-fikirkan..lalalala

saya nak tidur dulu, esok nak bangun awal melapor diri





15 comments:

  1. memang best la...tips yang pasal ugut tu,memang best..agak2,dpt hack tak?..hihihi

    ReplyDelete
  2. hahaha..lawak la entry ni. menarik! :) kite nak try laa.. so nak pergi tnya kt kwn jp. kalau dpt bagus la.. teeheee :P

    ReplyDelete
  3. haha..~ eden tertipu rupenyer.. issshkk x3.. !!

    seLmat mlm..!

    ReplyDelete
  4. jey suka cara yg ke-5. huhu

    ReplyDelete
  5. Baru bangun tido, bila baca tips ni terasa nak tido semula hahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaha... tips yg berguna...
    baru sy taw.. rupa2nya senang je nk jd hacker.. haha.. sengal..

    ReplyDelete
  7. ape punyer tips da.. sume x ley jalan,hehe..

    ReplyDelete
  8. lor... kasi terkujat jer ...
    baru nak blajar coz akaun fb i baru jer kena hack... cam hampessssss

    ReplyDelete
  9. haha. ingatkan nak ajar hack betul2 tadi. ;p

    ReplyDelete
  10. kepada semua : heheeh..sile la cube ..kalau berkesan, anda memang hebat..ahakss... :)

    ReplyDelete
  11. macam mana kalau mijie nak ikut step first 2 untuk hack password feez..feez bg tak?hkahak

    ReplyDelete
  12. igt kan betui2 hack td..
    xpe2 sye de care ag senang camner nk hack.. yg ni ley pecaye punye..
    usya blog nih
    http://khairul-serizawa.blogspot.com/

    ReplyDelete

THE HITZ